این رژیم خطر سرطان را کاهش می دهد

طبق نتایج مطالعه اخیر، رژیم غذایی کم چرب می تواند احتمال مرگ ناشی از سرطان سینه را کاهش دهد و روند پیشرفت دیابت و بیماری قلبی عروق کرونر را کُند نماید.

این رژیم خطر سرطان را کاهش می دهد

مهر: محققان عنوان می نمایند رژیم غذایی کم چرب که همراه با افزایش مصرف میوه، سبزیجات و غلات است فواید بلندمدتی برای سلامت دارد.

دکتر گارنت اندرسون، عضو تیم تحقیق از بخش علوم بهداشت عمومی فرد هاچ واشنگتن، در این باره می گوید: درحالیکه رژیم های غذایی زیادی دارای فواید کوتاه مدت نظیر کاهش وزن هستند، اما این مطالعه، تاثیرات بلندمدت رژیم غذایی کم چرب را برای سلامت اثبات می نماید.

محققان در این مطالعه، حدود 49 هزار زن یائسه را در آمریکا مورد آنالیز قرار دادند تا دریابند که آیا الگوی رژیم غذایی کم چرب موجب کاهش خطر سرطان های سینه و کلورکتال (راست روده) و بیماری قلبی عروق کرونر می گردد.

آنها دریافتند رژیم غذایی کم چرب، بعد از حدود 9 سال تغییر رژیم غذایی، تاثر قابل توجهی بر این مسائل نداشت. اما بعد از مدت طولانی تر 20 سال، آنها به فواید چشمگیری دست یافتند.

آنها متوجه شدند رژیم غذایی کم چرب موجب کاهش 15 تا 35 درصدی مرگ به هردلیل بعد از تشخیص سرطان سینه، 13 تا 25 درصد کاهش دیابت و 15 تا 30 درصد کاهش بیماری قلبی عروق کرونر شد.

منبع: توریسم آنلاین

به "این رژیم خطر سرطان را کاهش می دهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این رژیم خطر سرطان را کاهش می دهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید